Sales Televisie Formats
O.T.E. €6.400 per maand

Ben jij zwaar gemotiveerd en wil je nog lekker aan de bak? Houd je van praten met mensen en lekker in gesprek te zijn?

Wij hebben de ideale job voor 55+ers – Geen commerciële ervaring nodig

Kort Over Deze Job

Goed verdienen met sales tv formats

Als salesprofessional bij Buzinezz biedt jij bedrijven in het MKB van Nederland de kans om landelijk zichtbaar te zijn in unieke televisieprogramma’s bij RTL 4, RTL 7, RTL Z en SBS 6. Je signaleert de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt en benaderd telefonisch de markt.

Wanneer er een match is met een specifieke deelnemer sluiten onze salestoppers een deal met de  betreffende organisatie. Voor elke deal die je sluit krijg je een ruime vergoeding van minimaal 790,- euro.

Een maandelijks inkomen van 3.300 – 8.700 euro is goed haalbaar.

Sales Professional - TV Formats

Flexibele tijden

Je bepaalt zelf hoe veel en hoe vaak je werkt. Idealiter werk je in ieder geval drie dagen in de week maar dit is aan jou. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een studie.

goed verdienen

Afhankelijk van je inzet, niveau en beschikbaarheid is een maandelijks inkomen van 3.300 - 8.700 euro goed haalbaar. Je verdient bij ons een vaste commissie per deal die je sluit.

ontwikkel jezelf

Wij leren je hoe sales moet doen op het scherpst van de snede. Structureel deals sluiten is zowel een kunst als topsport. Dit is een vaardigheid voor het leven.

Let’s Get Down To Business

wij zijn buzinezz

Wij zijn mediapartner van televisieproducenten voor RTL 4, RTL Z, RTL 7 en binnenkort ook SBS 6. De commerciële televisieprogramma’s worden o.a. ingevuld worden met bedrijven uit het MKB van Nederland. De selectie en invulling m.b.t. tot de deelnemers van deze televisieprogramma’s gebeurd door onze salesafdeling. 

Onze salesafdeling verkoopt de items in de televisieprogramma’s, door leuke salesgesprekken via de telefoon te voeren met beslissers in het MKB van Nederland. Dit is ook wat jij zal gaan doen. De mensen met wie je daarvoor dagelijks contact hebt zijn directie, CEO’s en bedrijfseigenaren. 

Wat jij van ons krijgt:

 • Een kant en klaar sales-platform waarop jij heel veel geld kunt verdienen.
 • Opleiding voordat je bij ons aan de slag gaat en on-the-job coaching van ervaren rotten in het vak. Je leert precies wat je moet doen om deals te closen.
 • Een zeer riant, vast percentage als commissie per gesloten deal PLUS verschillende beloningen en incentiveprogramma’s.
 • Doorgroeimogelijkheden met passende beloningen binnen een salesorganisatie.
 • Een goede, open, maar vooral gezellige werksfeer waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen groeien.
 • De mentaliteit bij ons is als volgt te omschrijven: Work hard, play hard. Als jij je hier in kan vinden is bij ons de sky the limit.
 • Een fijne werkplek in Amstelveen, welke goed te bereiken is met het openbaar vervoer (metro op 100 meter loopafstand) en met ruim voldoende, gratis parkeerplekken.

Verdienen Als CEO, Zonder De Stress Van Een CEO

Wanneer kom je in aanmerking?

Wanneer willen wij jou? Je gelooft in jezelf, je bent communicatief sterk en je wilt meer verdienen dan bij een gewone 9-5 job. We werken uitsluitend op commissiebasis, waardoor je de mogelijkheid hebt om heel veel te verdienen, afhankelijk van je inzet en ontwikkeling. 

Je verdient een zeer riant, vast percentage van elke deal die jij sluit. Een inkomen van €1.600,- euro in de week is daarmee goed haalbaar.

 

Voldoe je aan de onderstaande punten? Dan maken wij van jou een salestopper:

 • Een ijzersterke wil om te slagen en een topmentaliteit
 • Ervaring in de sales kan handig zijn, maar is zeker niet nodig.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Minimaal 18 jaar
 • Je bent communicatief sterk en overtuigd van jouw eigen kwaliteiten.
 • Je wilt graag een mooi product (leren) verkopen aan het MKB van Nederland.
 • Je bent leergierig en coachable. 
 • In staat om zelfstandig te werken en verkoopkansen te creëren (Geen idee hoe? Niet erg, gaan we je leren).

vragen of onzeker of jij dit kan?

Heb je nou (nog) geen idee hoe je dit allemaal moet doen? Begrijpelijk. Maak je geen zorgen. Als wij ervan overtuigd zijn dat je dit kunt en je wordt aangenomen voor de job, gaan we je alles leren. 

Voordat je start krijg je een uitgebreide training. Na deze training ben je helemaal klaar om zelf de markt te benaderen. Je krijgt daarnaast dagelijks voldoende ondersteuning om het gewenste niveau te bereiken.

Neem hieronder contact op om meer informatie aan te vragen of uit te vinden of om je aan te melden.

aanmelden of informatie opvragen

Voor het inplannen van een intake-gesprek of het opvragen van meer informatie kun je het snelste bellen met 06 375 026 08 of 06 129 858 09.

Je kunt ook je gegevens hieronder achterlaten. Dan bellen wij je vandaag nog terug.